Subsidie SNN

2 november 2021

bottom curve
Subsidie SNN

Subsidie SNN

Onze vereniging heeft Europese subsidie ontvangen voor het verder ontwikkelen van de dienstverlening en organisatie. Waar gaat de melkveehouderij heen en hoe kunnen we daar het beste op inspelen. Niet alleen technisch, maar ook in de service naar onze leden en misschien ook andere partijen in de sector.  We weten dat er tal van ontwikkelingen op ons af komen. Of het nu de emissie discussie is of de biodiversiteit en de behoefte aan meer duurzame productie, het speelt allemaal een rol op het boerenerf en dus ook bij onze vereniging. Maar zijn er ook kansen in bv meer maatwerk in de melkcontrole, meer informatie uit melk of aanvullende diensten waar onze leden in de toekomst baat bij zouden kunnen hebben. En kan dat kostentechnisch ook interessant zijn? Laten we eens 5 tot 10 jaar vooruit kijken. We gaan dit onder leiding van adviseur Henk van der Zwaag onderzoeken en zijn verheugd daar dus SNN subsidie voor te mogen ontvangen.

Sectie mask

Andere nieuwsberichten

Ledenvergadering Nieuws item mask
Ledenvergadering

Donderdag 24 maart 2022 om 20.00 start de ledenvergadering van de Melkcontrole Nijland. De vergadering zal plaatsvinden op het melkveehouderijbedrijf van afscheidnemend bestuurslid M. de Jong, Alde Bayumerdyk 4, 8841 KE te Baaium. Leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@melkcontrolenijland.nl.

ledenvergadering 24 maart 2022 Nieuws item mask
ledenvergadering 24 maart 2022

Na de aangekondigde coronaversoepelingen van gisteren hebben wij besloten om een fysieke ledenvergadering te houden. Deze zal plaatsvinden om donderdag 24 maart. Wij hebben dit jaar een andere locatie: M.B. de Jong, Alde Bayemerdyk 4, 8841 KE te Baaium.

klanttevredenheidsonderzoek Nieuws item mask
klanttevredenheidsonderzoek

  Als onderdeel van zijn stageopdracht heeft Djurre Bakker, student aan het van Hall, een klanttevredenheidsonderzoek onder de leden gehouden. Via onderstaande link kunt u de uitkomsten bekijken. uitkomsten klantevredenheid

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!