Subsidie SNN

2 november 2021

bottom curve
Subsidie SNN

Subsidie SNN

Onze vereniging heeft Europese subsidie ontvangen voor het verder ontwikkelen van de dienstverlening en organisatie. Waar gaat de melkveehouderij heen en hoe kunnen we daar het beste op inspelen. Niet alleen technisch, maar ook in de service naar onze leden en misschien ook andere partijen in de sector.  We weten dat er tal van ontwikkelingen op ons af komen. Of het nu de emissie discussie is of de biodiversiteit en de behoefte aan meer duurzame productie, het speelt allemaal een rol op het boerenerf en dus ook bij onze vereniging. Maar zijn er ook kansen in bv meer maatwerk in de melkcontrole, meer informatie uit melk of aanvullende diensten waar onze leden in de toekomst baat bij zouden kunnen hebben. En kan dat kostentechnisch ook interessant zijn? Laten we eens 5 tot 10 jaar vooruit kijken. We gaan dit onder leiding van adviseur Henk van der Zwaag onderzoeken en zijn verheugd daar dus SNN subsidie voor te mogen ontvangen.

Sectie mask

Andere nieuwsberichten

jaarverslag Nieuws item mask
jaarverslag

Onze nieuwe jaarverslag is weer uit. Onderaan deze pagina staat een link om ons jaarverslag digitaal te bekijken. Wanneer u een exemplaar wilt ontvangen dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Subsidie SNN Nieuws item mask
Subsidie SNN

Onze vereniging heeft Europese subsidie ontvangen voor het verder ontwikkelen van de dienstverlening en organisatie. Waar gaat de melkveehouderij heen en hoe kunnen we daar het beste op inspelen. Niet alleen technisch, maar ook in de service naar onze leden en misschien ook andere partijen in de sector.  We weten dat er tal van ontwikkelingen …

afscheid Klaas Vleer Nieuws item mask
afscheid Klaas Vleer

Op vrijdag 15 oktober jl. was de afscheidsreceptie van Klaas Vleer. Klaas heeft vele tientallen jaren als monsternemer gewerkt; helaas heeft een ziekte hem het werken onmogelijk gemaakt. Heel veel mensen namen de moeite om persoonlijk afscheid van Klaas te nemen. Bijgevoegd zijn enkele foto’s van deze middag.  

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!