Subsidie SNN

2 november 2021

bottom curve
Subsidie SNN

Subsidie SNN

Onze vereniging heeft Europese subsidie ontvangen voor het verder ontwikkelen van de dienstverlening en organisatie. Waar gaat de melkveehouderij heen en hoe kunnen we daar het beste op inspelen. Niet alleen technisch, maar ook in de service naar onze leden en misschien ook andere partijen in de sector.  We weten dat er tal van ontwikkelingen op ons af komen. Of het nu de emissie discussie is of de biodiversiteit en de behoefte aan meer duurzame productie, het speelt allemaal een rol op het boerenerf en dus ook bij onze vereniging. Maar zijn er ook kansen in bv meer maatwerk in de melkcontrole, meer informatie uit melk of aanvullende diensten waar onze leden in de toekomst baat bij zouden kunnen hebben. En kan dat kostentechnisch ook interessant zijn? Laten we eens 5 tot 10 jaar vooruit kijken. We gaan dit onder leiding van adviseur Henk van der Zwaag onderzoeken en zijn verheugd daar dus SNN subsidie voor te mogen ontvangen.

Sectie mask

Andere nieuwsberichten

Landbouwbeurs Leeuwarden Nieuws item mask
Landbouwbeurs Leeuwarden

Op 7, 8 en 9 december 2022 kunt u ons vinden op de Landbouwbeurs in het WTC Expo in Leeuwarden. Graag nodigen we u uit om langs te komen op onze stand op het beursplein van Melk van het Noorden. Zien we u daar?

Jaarverslag 2021-2022 Nieuws item mask
Jaarverslag 2021-2022

Ieder lid heeft inmiddels het jaarverslag per post thuisgestuurd gekregen. Door op onderstaande link te klikken kunt u ons jaarverslag inzien. Liever een papieren exemplaar? Stuur dan een mail naar info@melkcontrolenijland.nl    Jaarverslag 2021-2022

kantoor en laboratorium gesloten Nieuws item mask
kantoor en laboratorium gesloten

Volgende week vrijdag 2 december is ons kantoor en laboratorium gesloten in verband met een personeelsdag.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!