uitnodiging boerenavond

30 juli 2021

bottom curve
uitnodiging boerenavond

uitnodiging boerenavond

Graag willen wij u uitnodigen voor onze boerenavond. Na alle corona-perikelen van het laatste anderhalve jaar vinden wij het nu tijd om een gezellige avond te organiseren. Op deze avond zullen de wandborden van de 100.000 kg melk en 10.000 kg vet en eiwit worden uitgereikt en zal er een excursie op het bedrijf plaatsvinden. Voor de inwendige mens zal worden gezorgd. De avond zal plaatsvinden op woensdag 1 september 2021. De inloop is vanaf 19.30 uur aanvang 20.00 uur.

De locatie is het bedrijf van H.+ P. Gerbrandy aan de Tsjaerddyk 15 te Nijland. De familie Gerbrandy is vanaf de oprichting lid van de melkcontrole Nijland; tevens heeft H. Gerbrandy als monsternemer gewerkt en was hij bestuurslid bij de melkcontrole Nijland.

In verband met de catering vragen wij u zich voor deze gezellige avond aan te melden. U kunt dit doen middels een mail naar info@melkcontrolenijland.nl.

Mochten de corona-maatregelen weer worden verscherpt dan zullen wij u dat tijdig mededelen.

Sectie mask

Andere nieuwsberichten

kantoor en laboratorium gesloten Nieuws item mask
kantoor en laboratorium gesloten

Volgende week vrijdag 2 december is ons kantoor en laboratorium gesloten in verband met een personeelsdag.

Jaarverslag Nieuws item mask
Jaarverslag

Inmiddels zijn alle bestanden voor het jaarverslag verzameld en ligt het bij de drukker. Zodra het klaar is, zal ieder lid het jaarverslag per post ontvangen.  

Open dag familie De Haan Oosterzee Nieuws item mask
Open dag familie De Haan Oosterzee

Vrijdag 16 september is er een open dag bij de familie De Haan in Oosterzee. Ook Melkcontrole Nijland is daarbij aanwezig. Zien we u daar?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!