uitnodiging boerenavond

30 juli 2021

bottom curve
uitnodiging boerenavond

uitnodiging boerenavond

Graag willen wij u uitnodigen voor onze boerenavond. Na alle corona-perikelen van het laatste anderhalve jaar vinden wij het nu tijd om een gezellige avond te organiseren. Op deze avond zullen de wandborden van de 100.000 kg melk en 10.000 kg vet en eiwit worden uitgereikt en zal er een excursie op het bedrijf plaatsvinden. Voor de inwendige mens zal worden gezorgd. De avond zal plaatsvinden op woensdag 1 september 2021. De inloop is vanaf 19.30 uur aanvang 20.00 uur.

De locatie is het bedrijf van H.+ P. Gerbrandy aan de Tsjaerddyk 15 te Nijland. De familie Gerbrandy is vanaf de oprichting lid van de melkcontrole Nijland; tevens heeft H. Gerbrandy als monsternemer gewerkt en was hij bestuurslid bij de melkcontrole Nijland.

In verband met de catering vragen wij u zich voor deze gezellige avond aan te melden. U kunt dit doen middels een mail naar info@melkcontrolenijland.nl.

Mochten de corona-maatregelen weer worden verscherpt dan zullen wij u dat tijdig mededelen.

Sectie mask

Andere nieuwsberichten

klanttevredenheidsonderzoek Nieuws item mask
klanttevredenheidsonderzoek

  Als onderdeel van zijn stageopdracht heeft Djurre Bakker, student aan het van Hall, een klanttevredenheidsonderzoek onder de leden gehouden. Via onderstaande link kunt u de uitkomsten bekijken. uitkomsten klantevredenheid

bedrijfsreportage Peter Lekkerkerker Nieuws item mask
bedrijfsreportage Peter Lekkerkerker

In de laatste editie van het “Melk van het Noorden” staat een artikel over het bedrijf van Peter Lekkerkerker uit Gytsjerk. Peter voert de ranglijst van topmelkers, op basis van EJR,  van onze vereniging over het afgelopen jaar aan. Via onderstaande link kunt u zijn verhaal lezen: https://bit.ly/3GBmeRN  

jaarverslag Nieuws item mask
jaarverslag

Onze nieuwe jaarverslag is weer uit. Onderaan deze pagina staat een link om ons jaarverslag digitaal te bekijken. Wanneer u een exemplaar wilt ontvangen dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!