uitnodiging boerenavond

30 juli 2021

bottom curve
uitnodiging boerenavond

uitnodiging boerenavond

Graag willen wij u uitnodigen voor onze boerenavond. Na alle corona-perikelen van het laatste anderhalve jaar vinden wij het nu tijd om een gezellige avond te organiseren. Op deze avond zullen de wandborden van de 100.000 kg melk en 10.000 kg vet en eiwit worden uitgereikt en zal er een excursie op het bedrijf plaatsvinden. Voor de inwendige mens zal worden gezorgd. De avond zal plaatsvinden op woensdag 1 september 2021. De inloop is vanaf 19.30 uur aanvang 20.00 uur.

De locatie is het bedrijf van H.+ P. Gerbrandy aan de Tsjaerddyk 15 te Nijland. De familie Gerbrandy is vanaf de oprichting lid van de melkcontrole Nijland; tevens heeft H. Gerbrandy als monsternemer gewerkt en was hij bestuurslid bij de melkcontrole Nijland.

In verband met de catering vragen wij u zich voor deze gezellige avond aan te melden. U kunt dit doen middels een mail naar info@melkcontrolenijland.nl.

Mochten de corona-maatregelen weer worden verscherpt dan zullen wij u dat tijdig mededelen.

Sectie mask

Andere nieuwsberichten

ledenvergadering 23 maart 2023 Nieuws item mask
ledenvergadering 23 maart 2023

Alle leden en andere genodigden hebben inmiddels de uitnodiging ontvangen voor de ledenvergadering van 23 maart aanstaande. Locatie: familie de Jong, Alde Bayemerdyk 4, 8841 KE te Baaium.

Vacature monsternemer regio Groningen Nieuws item mask
Vacature monsternemer regio Groningen

Als monsternemer neem je tijdens de avond- en ochtendmelking melkmonsters van koeien en noteert de de melkgift. Per melking ben je 1,5 tot 2 uur aan het werk op het melkveebedrijf. Wie zoeken we? Affiniteit met de melkveehouderij Bereidheid circa 2 a 3 monsternames per week te doen (per monstername een avond- + ochtendmelking) De …

De beste wensen Nieuws item mask
De beste wensen

Bestuur en personeel van Melkcontrole Nijland wensen u alle goeds toe in 2023! Het personeel van Melkcontrole Nijland is vanaf maandag 2 januari weer aan de slag gegaan en wil u graag ook in 2023 weer naar volle tevredenheid van dienst zijn.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!