Vakantiekrachten gezocht: voor op kantoor

16 juni 2023

bottom curve
Vakantiekrachten gezocht: voor op kantoor

Vakantiekrachten gezocht: voor op kantoor

Heb je net examen gedaan, heb je je schooljaar afgerond, of gaat dit binnenkort gebeuren en ben je op zoek naar een leuke bijbaan, die heel leuk verdient? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor op kantoor
We zijn per onmiddellijk op zoek naar een vlotte meid of jongen met administratieve kwaliteiten. Het betreft een baan voor 24 – 36 uur per week. Je werkzaamheden zijn gevarieerd: je ondersteunt onze collega’s op kantoor bij het verwerken van de uitslagen van het onderzoek; je staat een lid/veehouder te woord die een vraag heeft (vanzelfsprekend helpen we je met het vinden van de oplossing!) en je ontvangt een veehouder die zijn melkmonsters langs komt brengen. Daarnaast kun je ons helpen met het creëren van content voor en het bijhouden van onze website en ons Facebook-account.

Een goede motivatie vinden we veel belangrijker dan werkervaring. Ervaring met computers en Microsoft Office is wel handig. Je bent flexibel, klantgericht en kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Kennis van de agrarische wereld is mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk.

We bieden een leuke baan in een enthousiast team en de mogelijkheid om werkervaring op te doen en je CV aan te vullen. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je leeftijd. Je verdient beduidend meer dan in de horeca of in de supermarkt.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mailtje naar info@melkcontrolenijland.nl of bel met Arjen Feenstra via telefoonnummer 06-41007633. Hij kan je alles over Melkcontrole Nijland en de vakantiebanen vertellen.

Sectie mask

Andere nieuwsberichten

23 juni: Melkcontrole Nijland aanwezig op dag van Melk van het Noorden Nieuws item mask
23 juni: Melkcontrole Nijland aanwezig op dag van Melk van het Noorden

        Mis ‘m niet: de Dag van Melk van het Noorden De partners van Melk van het Noorden (waaronder Melkcontrole Nijland) bundelen hun krachten en organiseren voor alle betrokkenen om en rond de melkveehouderij ‘de Dag van Melk van het Noorden’. Op vrijdag 23 juni 2023 bent u, van 10.00 tot 22.00, …

Vakantiekrachten gezocht: voor in de expeditie Nieuws item mask
Vakantiekrachten gezocht: voor in de expeditie

Heb je net examen gedaan, heb je je schooljaar afgerond, of gaat dit binnenkort gebeuren en ben je op zoek naar een leuke bijbaan, die heel leuk verdient? Dan zijn wij op zoek naar jou. In de expeditie We zijn op zoek naar een aanpakker (jongen/meisje) die ons in de zomermaanden helpt in de expeditie. …

Vakantiekrachten gezocht: voor op kantoor Nieuws item mask
Vakantiekrachten gezocht: voor op kantoor

Heb je net examen gedaan, heb je je schooljaar afgerond, of gaat dit binnenkort gebeuren en ben je op zoek naar een leuke bijbaan, die heel leuk verdient? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor op kantoor We zijn per onmiddellijk op zoek naar een vlotte meid of jongen met administratieve kwaliteiten. Het betreft …

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!