bottom curve

Waarom melkcontrole uitbesteden?

Melkcontrole Nijland: goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Wij gaan voor een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. In ons eigen laboratorium voeren wij de meest uiteenlopende analyses uit. U ontvangt een duidelijke uitslag waarop alle belangrijke kengetallen zijn vermeld. Doordat wij een kleinschalige organisatie zijn, is er sprake van korte lijnen, u kunt ons altijd bereiken voor advies of vragen en wij zijn dan ook erg flexibel als het gaat om de monsterafname. Loopt u ergens tegen aan? Wij denken met u mee!

500+
Controles per maand
50+
Gehuldigde koeien voor 10.000 kg vet en eiwit
Duim teken
838
100.000 kg koeien

Monsterafname door Melkcontrole Nijland

Naast dat wij inzicht geven in de melkresultaten van uw koe, ondersteunen wij u ook bij ziekte op het boerenbedrijf. Dit alles tegen een scherpe prijs. Wij begrijpen dat het hebben van een boerenbedrijf niet een 9 tot 5 mentaliteit vraagt en daarom zijn wij erg flexibel. Wij willen u als boer helpen met het verzorgen van de meest actuele informatie en zo samen gaan voor het beste resultaat. Dit doen wij door onze moderne dienstverlening aan te bieden in de vorm van verschillende digitale gegevens. Zo ervaart u een zo hoog mogelijk gebruiksgemak.

Afbeelding
Quote teken

Onze ervaring met Melkcontrole Nijland is: korte lijnen, correcte afspraken, snelle uitslagen, goedkoop tarief, veel verschillende onderzoeksmogelijkheden, zoals celgetal, ureum, drachtcontrole via de melk en natuurlijk vet- en eiwitgehalte. Voor een goede bedrijfsvoering en selectie van je koeien, is in mijn beleving melkcontrole onmisbaar. Dit alles biedt Melkcontrole Nijland en daarom zijn wij als bedrijf al 36 jaar aan hen verbonden!

Offerte aanvragen
Afbeelding

Waarom melkcontrole?

Het laten uitvoeren van een melkcontrole is een belangrijk onderdeel binnen uw bedrijfsvoering. Door de analyses van Melkcontrole Nijland kunt u het rantsoen berekenen, fokbeleid en productieplanning van uw koeien afstemmen. De analyses geven u inzicht en kunnen u helpen om de juiste beslissingen te maken. Zo kunt u gaan voor een optimaal bedrijfsresultaat!

Meer weten over de melkcontrole? Wij adviseren u graag!

Heeft u vragen over wat Melkcontrole Nijland voor u kan betekenen of wilt u informatie ontvangen over een monsterafname? Wij staan voor u klaar.

Sectie mask
Beker
Koe achtergrondkleur ASTRO MIRJAM 1
100.000 kg melk geleverd
Koe achtergrondkleur THIRZA 5
100.000 kg melk geleverd

Waarom de monstername uitbesteden aan Melkcontrole Nijland

Vakkundig én flexibele monsternemers
Altijd en overal je resultaten inzichtelijk
Koppeling met alle management data systemen
Tegen een scherpe prijs
Offerte aanvragen
Afbeelding