Jaarverslag Melkcontrole Nijland

23 oktober 2023

bottom curve
Jaarverslag Melkcontrole Nijland

Jaarverslag Melkcontrole Nijland

Binnenkort zal het nieuwe jaarverslag 2022-2023 verschijnen. Bij alle leden van Melkcontrole Nijland zal het jaarverslag in de derde week van november bezorgd worden. Bent u niet lid van Melkcontrole Nijland, maar wilt u wel graag een exemplaar ontvangen. Geef dit dan door via de mail info@melkcontrolenijland.nl , dan sturen we ook u een exemplaar toe.

Sectie mask

Andere nieuwsberichten

Jaarverslag 2023 Nieuws item mask
Jaarverslag 2023

Inmiddels hebben alle leden van Melkcontrole Nijland een jaarverslag ontvangen. Via onderstaande link kunt u de digitale versie vinden. Heeft u belangstelling voor onze vereniging en ontvangt u graag een jaarverslag op papier, dan kunt u dit middels een mail aan info@melkcontrolenijland.nl aangeven. jaarverslag_2023_(MCN)

Jaarverslag Melkcontrole Nijland Nieuws item mask
Jaarverslag Melkcontrole Nijland

Binnenkort zal het nieuwe jaarverslag 2022-2023 verschijnen. Bij alle leden van Melkcontrole Nijland zal het jaarverslag in de derde week van november bezorgd worden. Bent u niet lid van Melkcontrole Nijland, maar wilt u wel graag een exemplaar ontvangen. Geef dit dan door via de mail info@melkcontrolenijland.nl , dan sturen we ook u een exemplaar …

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!